Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Language/Sprache/Jezik:

 

 

Kategorien

Usluge za Vas

Postoje razne stvari koje možete da uradite kako bi se osigurali da računar i računarska oprema koju posjedujete, radi glatko i efikasno... Naravno, postoje trenutci kada se primjenjuju izuzetci, kao što su: Hardverske greške, neispravnost hard-diska (čvrsti disk na kom se nalazi operativni sistem i vaši podatci), neispravnost napajanja itd. Softverski problemi, virusi, spyver ili malver. Dobar Anti-virus je najbolje rješenje za ovaj problem. Postarajte se da koristite plaćeni program, mada se ne možete žaliti ako koristite i besplatan anti-virus program. Ovo su samo neki od najčešćih razloga za potrebom stručnog lica za vaš kompjuter. Očigledno je da postoje još mnogi razlozi koji dolaze do kvara sistema na vašem kompjuteru ili neispravnosti nekih od vaših instaliranih programa ali kada bi ih sve ovde naveli, bio bi to veliki spisak.

Nažalost, veliki je broj servisnih centara za vaše kompjutere koji vam nude usluge popravke ali sa visokim cijenama i na popravku se čeka i po par mjeseci. Zato nemate više potrebe da tražite druge ... jer mi smo tu za Vas.
"IROTECH" Komputer vas poziva još danas na brzu i kvalitetnu uslugu. Tu smo samo za Vas, jer znamo da smo vam potrebi u svakom trenutku. Dolje navedeno su naše usluge:
PC / Laptop Servis
Oporavak i reinstalacija operativnog sistema. Backup (vraćanje podataka). Instalacija programa. Uklanjanje svih vrsta kvarova na računaru, problema sa napajanjem, rješavanje problema sa internet vezom. Zamjena i nadogradnja hardverskih komponenti...
Laptop Servis
Zamjena oštećenih i razbijenih ekrana. Čišćenje i zamjena tastatura. Zamjena čipova na grafičkoj karti. Kompletno čišćenje od prašine (hladnjaci grafičke karte i procesora, stavljanje nove paste na procesor i ostale čipove). Zamjena čvrstog diska, DVD Rom-a, radne memorije...
Nadogradnja
Da li vaš kompjuter nekoliko godina star. Da li je spor prilikom Boot-ovanja. Da li ponestaje prostora na Hard-disc-u. Mi smo tu da vam osvježimo vaš računar nadogradnjom nekih od kritičnih komponenti. Čak i ako je vaš Operativni Sistem prilično nov, još uvijek možete da nadogradite vaš računar i da ga prilagodite novijij kolekciji programa, fotografija, filmova ili video igara. Imate li pitanja da li je moguće nadograditi vaš računar... Pozovite nas ODMAH!!!
Umrežavanje
Imate dva ili više računara u vašem domu ili birou. Da li ste razmišljali da ih umrežite zajedno? Kućna mreža omogućava vašim računarima da dijele fotografije, dokumente, video snimke pa čak i internet konekciju. Čak šta više, bežična mreža je najnoviji način za povezivanje svih računara, laptop-a, telefona, štampača u vašem domu ili birou...
Backup
Koliko često radite "Backup" vašeg računara ? Koliko vam se puta desio pad sistema, gdje ste izgubili sve važne dokumente? Mi vam preporučujemo instaliranje prepisivih DVD rezača ili eksternih hard disk-ova .Ovi uređaji pomažu da se bezbjedno uradi backup vaših podataka. Nudimo i usluge oporavka sistema sa kojim možete oporavi izgubljene fajlove koje proističu iz hardverskih kvarova, softverskih problema ili virusa.
Preventivno održavanje
Ne može se voziti jedan automobil bez zamjene ulja. Zašto onda izbjegavati i Vaš kompjuter. I Vaš računar mora imati stalnu njegu. Kada ste vaš kompjuter čistili od prašine. S vana možda svaki dan, ali iznutra je već nešto drugo. Ako je prošlo više od 6 mjeseci, onda je vrijeme da zakažete posjetu za preventivno održavanje, jer prašina se veoma brzo taloži na vaš procesor, grafičku kartu ili napajanje. Svaki ovaj uređaj u računaru posjeduje ventilator za hlađenje i ukoliko se prašina nagomila, vaš računar radi usporeno, pregrijava se i postoji mogućnost da od visoke temperature prestanu sa radom jedni od navedenih elemenata u vašem računaru a to iziskuje i dodatne troškove...
Bilo koji problemi od gore navedenih se pojave na vašem računaru ili laptop-u, vi ste na pravom mjestu. Kompjuter servis "IROTECH" stoji vam svakodnevno na raspolaganju.